MENSEN ZOALS JIJ

Ontmoet onze inspirators.

Schrijf je in voor deze bijzondere presentaties van gedreven ondernemers die hun passie en ervaring met je willen delen. De sprekers komen vanuit verschillende achtergronden en geven je nieuwe ideeën en gedachten over het ondernemerschap met al haar uitdagingen om te doen wat je graag wil.

Mitchell Purperhart Purperhart Coaching

Stanley Neyndorff GIC Consultancy -026aanhetwerk

agent4sales

Hieronder vind je de inspirators en hun presentatie van de 1e editie van Podium van Passies op 6 februari 2020 in Fortvier, Arnhem-Zuid

Daniëlle de Wilde VOLDAAN 

Jeffrey Bohórquez INSIGHT-X

Jan-Willem van Dam agent4sales

Ondernemen is kleur bekennen

Danielle de Wilde gaat graag het échte gesprek aan. Verfrissend, energiek en bloedeerlijk. Als coach helpt zij anderen op weg hun eigen pad te bewandelen. Vanuit wie je in de kern bent, (h)erkennen van je uniekheid en deze maximaal benutten. Resultaatgericht en praktisch. Vanuit haar ruim 20 jaar werkervaring binnen HR en organisatie-ontwikkeling, waarvan de laatste 10 jaar in leidinggevende posities, heeft zij gezien wat werkt en wat niet. Binnen haar bedrijf Voldaan begeleidt ze ambitieuze (aankomend) ondernemers en ondernemende professionals naar meer rust, plezier en succes. Door te worden wie je bent.

Het maximale uit jezelf halen

Hoewel vrijwel iedere onderneming begint met passie en een droom, is ruim 75% alweer uitgeblust en opgedoekt binnen de eerste twee jaar. Hoe komt dit nu? Ben je als ondernemer voor jouw succes nu echt enkel overgeleverd aan factoren als marktwerking, beschikbare budgetten en een dosis (on)geluk? Nee! Studies wijzen meer en meer uit dat JIJZELF de nummer één voorspeller bent van succes of falen. Om preciezer te zijn; de mate van zelfinzicht in jouw specifieke kwaliteiten, potentie en potentiële valkuilen en het vermogen om dit om te zetten in effectieve ideeën en praktische stappen. In deze korte presentatie deelt gedragsdeskundige Jeffrey Bohórquez hoe jij deze zelfkennis vergaard en hoe je jouw onderneming en diensten zo kunt inrichten om het maximale te halen uit jezelf én jouw onderneming.  

De kracht van geven

Op het commerciële vlak lijkt het of het woord succes een sleutelwoord is, maar hoe definieer je daarbij succes? In mijn verkoopreis als agent4sales heb ik echter gemerkt dat de ondernemers, die geleerd hebben te geven, veelal gelukkigere mensen zijn; ondernemers die elkaar helpen, zich uitstrekken naar anderen, in plaats van steeds aan zichzelf te denken. In mijn korte lezing belicht ik hier enkele achtergronden van.  

Dit wil ik meemaken.

SCHRIJF JE IN

VRAGEN?

podium.van.passies@gmail.com

SPONSOR WORDEN?  

info@agent4sales.com